Těstoviny Cellesta

Domácí sušené semolinové vaječné těstoviny Cellesta.
V roce 2016 jsem se rozhodla paní Veronika Hradecká založit živnost na výrobu těstovin. Postupně začala hledat informace o těstovinách, co vše do nich patří a co naopak nepatří. Zřejmě tehdy se ji zrodil nápad začít podnikat.
Časem se ji podařilo sehnat tu nejlepší 100% semolinovou mouku přímo z Itálie a nejkvalitnější olivový olej z Řecka.
Následovala rekonstrukce provozovny, kde nyní těstoviny vyrábí.
Snaží se dostat na trh opravdu kvalitní a neobyčejné těstoviny, které jsou nejen výjimečné svou chutí, ale i výživovými hodnotami, díky všem surovinám.
Chce ukázat lidem, že je důležité jíst kvalitní potraviny bez chemie.
Věříme, že si těstoviny Cellesta oblíbíte, jakmile je ochutnáte :-)
Z čeho vyrábí a jak vařit?
Používájí pravou italskou 100% semolinovou mouku, panenský olivový olej přímo z Kréty, sušená vejce (žloutky i bílky ze slepičích vajec), vodu.
Jejich těstoviny jsou velmi vhodné nejen pro diabetiky, sportovce a osoby dodržující zásady zdravé stravy. Vzhledem k tomu, že nepřidávají sůl, je nutné těstoviny vařit v dostatečně osolené vodě do změknutí. Nepoužívají ani žádná barviva či chemii.

